Bestilling

Hos Koihulen kan du bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer som ikke er på siden er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Bemærk, at der tages forbehold for evt. fejl, prisændringer samt udgåede produkter ved enhver bestilling.

Ved bestilling sendes en bekræftelse til den mail, der er oplyst ved bestilling.

Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse kan du sende en mail til info@koihulen.dk.

Betaling

På Koihulen.dk kan der betales med følgende korttyper: 
DANKORT.  VISA DANKORT. MASTER CARD. VISA. VISA ELEKTRON. MASTER CARD (udenlandsk). VISA (udenlandsk). Transaktionsgebyr fremgår på betalingssiden.

Koihulen anvender DIBS, er certificeret af PBS, og overholder således alle de krav om sikkerhed, som PBS foreskriver. Dette omfatter bl.a. kryptering af overførsler, kryptering af lagrede informationer, en omfattende systematisk test, virusbeskyttelse og anvendelse af krypterings-certifikat fra VeriSign.

Når kortinformationer indtastes sker overførslen af informationerne krypteret. Koihulen anvender SSL-kryptering, der giver en meget stor sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan komme til tredjemands kundskab.

Når din betaling er godkendt vil du få en ordrebekræftelse på skærmen, samt tilsendt via e-mail til den oplyste e-mail adresse.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Derudover kan betaling ved kontooverførsel til reg.nr. 2650 og kontonr. 8981 386 419. Ved betaling skal der henvises til ordrenummer.

Sker betaling ved kontooverførsel, sendes varerne dog først når betaling er modtaget.

Det er kundens ansvar, at betaling modtages af Koihulen.

Gebyr og samlet pris vil fremgå, inden køb accepteres endeligt.

Leveringsbetingelser

Du kan vælge om du vil afhente varen på adressen (kun efter aftale med os), eller om varerne skal tilsendes. Forsendelse sker med GLS eller med fragtmand.


Ved bestilling af vare, der ikke er på lager hos Koihulen, skal der beregnes en yderligere leveringstid på op til ti (10) arbejdsdage.

Priser fragt 

Alle varer leveres af GLS. Salg og levering er kun muligt i Danmark (DK), Sverige (S). For pakker der sendes med GLS, i Danmark, gælder følgende priser pr. 01-01-2017

Leveringstid: 1-2 hverdage.

VægtU/omdeling m/omdeling
0-5 kg49 kr69 kr
5-10 kg56 kr75 kr
10-20 kg75 kr100 kr
20-25 kg145 kr
25-30 kg165 kr

 

Vi levererar till Sverige till Føljande priser. Leveranstid: 7 arbetsdager till mottagaren. Førsakrad och spårbar via Track og Trace. 

 
 Vægt u/omdelingm/omdeling 
0-1kg   56  kr   71 kr
1-5 kg     74 kr   89 kr
 5-10 kg  121 kr  136 kr
 10-15 kg  154 kr  170 kr 
 15-20 kg  185 kr  200 kr
 20-30 kg  290 kr  310 kr 

Vi sender ikke til Norge.  

Fortrydelsesret

Du har som udgangspunkt altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.koihulen.dk.

Fortrydelsesretten løber fra dagen efter du har modtaget din vare. Falder den sidste dag på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.

Afvigelser:

Der er ikke fortrydelsesret på specialfremstillet produkter, afmålt folie eller slange samt foder eller produkter til at hælde i vandet, der har været åbnet. Vi i koihulen tager ikke foder retur på grund af sundhedsbeskyttelse og hygiejnemæssige årsager.

Sådan fortryder du dit køb:

Inden fortrydelsesfristens udløb, skal der være givet besked om, at du har fortrudt købet. Varen skal herefter returneres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet Koihulen meddelelse om din fortrydelse.

Varen skal sendes til:
Koihulen/v Michael Rosenbluuh

Spejdervænget 2B
4840 Nørre Alslev

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. 

Såfremt varen ikke returneres i væsentlig samme stand og mængde, som den blev modtaget, vil der ske modregning af den værdiforringelse der er sket. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at medsende emballagen.

For at vi kan udbetale pengene til din konto skal du oplyse dit registrerings nummer og kontonummer, når du returnerer varen. 

Du skal altid vedlægge kopi af ordrebekræftelse, samt evt. kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler hos koihulen har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse.
Koihulen/v Michael Rosenbluuh

Spejdervænget 2B
4840 Nørre Alslev

Når du returnerer varen, bedes du oplyse følgende:
• Beskrivelse af fejl eller mangler.
• Vedlægge kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse.

Persondatabehandling

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger
• Navn 
• Adresse 
• Telefonnummer 
• E-mail-adresse

Kunden indestår for, at alle afgivne informationer er korrekte.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Koihulen.dk, og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Ejerene af Kohulen.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Kundeoplysninger transmitteres ikke krypteret til Koihulen.dk, men opbevares ukrypteret sikkert i vores kundedatabase uden adgang for uvedkommende.

Oplysningerne afgivet til www.Koihulen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Når du er registreret hos Koihulen.dk,, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Koihulen.dk via e-mail: info@koihulen.dk.

Lagring af IP-adresse
Koihulen.dk lagrer oplysninger om hvilke IP-adresser, der besøger hjemmesiden. Dette alene af statistiske årsager.

Dataansvarlig 
Koihulen/v Michael Rosenbluuh

Spejdervænget 2B
4840 Nørre Alslev
Tlf.: 20650680

Mail: info@koihulen.dk
CVR-nr.: 35935991