Active Mix Bio Udvid

Active Mix Bio

Ny vare

35 Varer

189,00 kr

inkl. moms

Køb inden kl 12 og få leveret næste hverdag

Faste lave priser

Kun den bedste kvalitet og god kundeservice med faglig viden

Køb for 799,00 kr mere og få fri fragt!

Fri fragt tilbuddet gælder kun levering med GLS Upakkeshop op til 19kg

 

Active Mix Bio er en kombination af fotosyntetiske og mælkesyrebakterier, gær og sporstoffer. Denne kombination guider den naturlige balance og biologiske liv i den rigtige retning, mod perfekt balance. Den biologiske omdannelse af ammoniak og nitrit til nitrat fremmes også stærkt. Fordi denne blanding allerede er aktiveret, giver den en direkte og hurtig effekt i din dam.

Fotosyntetiske bakterier:

  • Fremstil stoffer, der fremmer væksten af ​​mikroorganismer, især heterotrofe bakterier. Ved omlægningen producerer de værdifulde stoffer fra organisk affald og skadelige stoffer i vandet. Fotosyntetiske bakterier konkurrerer også med alger om næringsstoffer og sollys. Hos alger optages lyset af klorofyl ligesom i normale planter. I fotosyntetiske bakterier foregår fotosyntesen direkte i cellen. Som en yderligere fordel reducerer de algevæksten på denne måde.

Mælkesyrebakterier:

  • Undertrykke patogene bakterier og andre skadelige mikroorganismer og fremme hurtig nedbrydning af organisk materiale (affaldsprodukter).

Andre tilsætningsstoffer i Active Mix Bio (såsom gær og sporstoffer) undertrykker skadelige svampe og producerer bioaktive stoffer.

Virkning af Active Mix Bio:

Biologiske processer finder sted overalt. På den måde bliver affaldsstoffer nedbrudt og ombygget til nyttige stoffer. Under forskellige omstændigheder foregår nedbrydningen og opbygningen på en anden måde. Det vigtigste er at forhindre en nedbrydningsproces som forrådnelse. I mikroorganismernes verden er der forskellige grupper, både nyttige og skadelige. Det er vigtigt, at de nyttige altid sejrer for at forhindre rådnende processer. Ved at tilføje Active Mix Bio får de gavnlige bakterier et kraftigt løft på bekostning af de skadelige mikroorganismer. Active Bio Mix understøtter således den nitrificerende effekt af det biologiske filter og nedbrydningen af ​​organisk materiale.

Active Mix Bio er GMP produceret og er garanteret fri for skadelige mikroorganismer. Active Mix Bio fås i en praktisk haneboks (med inderpose) på 2 liter. På denne måde kan den ønskede mængde doseres meget præcist og uden rod. Det forhindrer også ilt i at komme i kontakt med de resterende aktiverede bakterier. Dette sikrer maksimal holdbarhed, selv når emballagen er blevet åbnet.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Active Mix Bio

Active Mix Bio